KVĖPAVIMO INSTRUKCIJA [VIDEO] – MasterMama
saugus ir sveikas sportas su trenerės konsultacija ONLINE NAMUOSE Sportuok ir mokykis apie nėštumą ir po gimdymo atsistatymą neišėjus iš namų 😍

KVĖPAVIMO INSTRUKCIJA [VIDEO]

KVĖPAVIMO INSTRUKCIJA [VIDEO]

Šis kvėpavimas pripildo ir išleidžia maksimalų deguonies suvartojimą jūsų plaučiuose, be visa to dirba tarpšonkauliniai raumenys bei diafragmos raumuo. Šiuo kvėpavimu jūs prisotinsite savo organizmą deguonimi bei išsivalysite nuo toksinų kraujyje.

🔍Deguonis sudaro 21% mūsų įkvėpiamo oro. Dėja didžioji dalis žmonių tokio procento per padidinamąjį stiklą net nepasiekia, nes neįdarbina pilnai šonkaulių, diafragmos, pilvo kvėpavimo metu. Norint pasiekti maksimalų deguonies kiekį organizme kvėpavimo metu - reikėtų įdarbinti giliuosius raumenis ir organus.

💨VIDEO matote kaip atlieku šonkaulinį kvėpavimą, atkreipkite dėmesį: šonkauliai plečiasi į šonus įkvėpiant ir užsidaro iškvėpiant. Tokiu būdu įdarbinate giliuosius raumenis ir diafragma. Stebėkite kad šonauliais kvėpuojant jie nekiltų į viršų, tokiu atveju pajungiate tik paviršinį kvėpavima.

🧬PRATIMAS: įkvėpiam per 5 sekundes ir iškvėpiam per 5 sekundes. Treniruotinis kvėpavimas siekia po 10 sekundžių. Jei pavyksta laisvai kvėpuoti po 10 sekundžiu taisyklingai judinant šonkaulius - jūsų diafragma ir šonkauliai elastingi ir geba pernešti deguonį. Jei nepavyksta - rekomenduoju treniruoti.

🌬️REKOMENDACIJA: kiekvienam mielam pasaulio piliečiui rekomenduoju šį pratimą per dieną atlikti mažiausiai 5-10min. YPAČ jautriai auditorijai kaip: esant ligai, geriant antibijotikus, nėščiosioms, po gimdyvėms, širdininkams, po kovidiniams.

VIDEO INSTRUKCIJA ŠTAI ČIA