Visceralinė terapija 👁️👄👁️ – MasterMama
saugus ir sveikas sportas su trenerės konsultacija ONLINE NAMUOSE Sportuok ir mokykis apie nėštumą ir po gimdymo atsistatymą neišėjus iš namų 😍

Visceralinė terapija 👁️👄👁️

Visceralinė terapija 👁️👄👁️

Prieš kelias savaites buvau Druskininkuose, nėriau gylyn į visceralinės terapijos užkuliusius ir niuansus. Mokymus pirkau stipriai anksčiau, nes bilietus išgraibsto greitai, kaip ir į visus kitus vertingus dalykus (pvz., Mamų stovyklą, hehe) 🤭

Visceralinė terapija t.y. vidaus organų mobilizacijos, palpacijos ir tempimų pratimų procedūros. Ką su jomis galima pasiekti?

🌿 įvertinti organų veiklą ir galimą problemos sukelėją
🌿 įvertinus išmasažuoti ir sumažinti arba panaikinti probleminę vietą

Visgi nemaža dalis problematikos judesiuose gali kilti iš vidaus organų sutrikimo.

💡 Pvz: laikysenai pilnai daro įtaką tulžies pūslė, skrandis. Jeigu vidaus organų raiščiai yra tempiami žemyn, natūraliai žmogus nori lenktis į priekį ir kitaip nėra patogu.

💡 pavargusi tulžis gali sumažinti pečių lanko jėgą, todėl netinkamai prižiūrint organą nebegalime įveikti tos pačios jėgos kurią anksčiau įveikėme.

💡 skrandžio skausmą žmogus išties labai retais atvejais gali justi, dažniausiai jaučia pilvaplėvės signalus, o ji ne būtinai signalizuoja skrandžio problemą.

💡 visi organai KABO. Kabo ant raiščių. Vidaus organai turi visiškai paslankiai judėti ir tuo pačiu turi būti tinkamai spaudžiami. Todėl būtinos mobilizacijos.

💡 refliukso bėda - didžiąja dalimi yra išsprendžiama per diafragmos masažą ir kvėpavimo sistemą.

Ir dar dar dar daugiau info, kuri užkunkuliavus mano galvoje. Tikiuosi per naktį susigulės ir rytoj vėl kibsime į mokslus!

Žinios turtina, tad labai džiaugiuosi praleidusi visą savaitgalį intensyviuose kursuose 😇