JUDESYS SU VAIKAIS – MasterMama
saugus ir sveikas sportas su trenerės konsultacija ONLINE NAMUOSE Sportuok ir mokykis apie nėštumą ir po gimdymo atsistatymą neišėjus iš namų 😍

JUDESYS SU VAIKAIS

JUDESYS SU VAIKAIS

Puikiai visi žinome kaip vaiko smegenų ir kūno vystymosi periode yra svarbu Tėvai.

Visose potemėse turbūt girdite kaip kažką tėvai padarę turi įtakos vaiko ateičiai. Taip mes iki mokyklos iki suaugusio žmogaus etapo turime daug įtakos dėl jų augimo ir formavimosi savybių.

Tai judesys, sportas, raida ir kūno sudėjimas turi įtakos kiek vaikas norės sportuoti ar sveikai gyventi paauglystėje, jaunystėje ir brandaus amžiaus laikotarpyje.

MANO ŠIŲ DIENŲ PAVYZDYS: labai norėjau gero Danielei (4m.) ir nuvedžiau į du būrelius, muzikos pamoką ir gimnastikos pamoką. Abiejose teko išeiti net nepabandžius su ašaromis, klykimais ir t.t.

❗MANO JAUSMAS: kokia nesąmonė, visi vaikai sau ramiausiai tokio amžiaus lanko būrelius ir daug pasiekia.
❗DANIELĖS JAUSMAS: aš nenoriu leisti laiko su kitais žmonėmis, man patinka sportuoti ir dainuoti tik su tėvais, žmonėmis kuriais pasitikiu.

Ir galiausiai namuose mūsų panos žaidžia su tėčiu bėgimą, futbolą, su manim sportuoja, šoka, dainuoja. Tai šioje vietoje vėlgi, mes kaip tėvai turime atkreipti dėmesį į to laikotarpio vaiko poreikį. Gal po pusmečio vėl pabandysiu nuvesti kažkur, bet vaikas per visas emocijas ir kūno kalbą labai aiškiai pasako savo poreikius ❤️



O viskas ką darome namuose, ar kai jos dalyvauja pas mane treniruotėse Jos geria tiesiog. Namuose kartoja, pačios atlieka pratimus ir nori judėti.

Tad dėl žmogiškos jūsų vaikų fizinės raidos ateities LINKIU KIEKVIENAM rasti laiko KIEKVIENĄ DIENĄ su savo vaiku kartu praleisti bent 10-30 minučių fiziškai aktyviai. Pasidaryti žaisminga šeimos sporto akimirką, mankštą. Galite net pavadinimą sugalvoti su vaikais šiam laikui, perrengti vaiką sportiniais rūbais, parūpinti sportinę gertuvę ir apie tai daug kalbėti. Padėsite savo vaikams nežmoniškai puikų fizinio aktyvumo ir raštingumo pagrindą ateičiai ❤️