MAMŲ STOVYKLOS ĮSPŪDŽIAI IR AKIMIRKOS – MasterMama
saugus ir sveikas sportas su trenerės konsultacija ONLINE NAMUOSE Sportuok ir mokykis apie nėštumą ir po gimdymo atsistatymą neišėjus iš namų 😍

MAMŲ STOVYKLOS ĮSPŪDŽIAI IR AKIMIRKOS

MAMŲ STOVYKLOS ĮSPŪDŽIAI IR AKIMIRKOS

Per atvirus pasidalinimus iš mamų girdime, kad jos pameta save. Buvau ir aš tame. Kai kūdikis užima tavo 90% laiko, tau praktiškai nelieka savęs ir net to išreikšto moteriškumo.


Moterims visada kiekvieną gyvenimo akimirką reikia pasijusti damoms. Nesvarbu ar su pampersu rankoje. Ar su atviru papu. Tą turi užtikrinti mamai aplinka, tiek pati savimi turi pasitikėti. Tačiau vis dažniau girdžiu labai gerus palyginimus, kad bandymas vien tik iš savęs imti kurą (pasitikėk savim, būk stipri, tur gali, moterys stiprios), dažnai pražudo moterį kaip moterį.

Mes esam ir būnam silpnos, mes esam ir būnam naivios, mums reikia prieglobščio iš kitų. O daugiausiai jo reikia motinystės laikotarpyje.



Tad jei ne šeima, tada bendruomenės yra būtinos tam, kad mamos galėtų bent kartais pabūti tokia dama apie kurią svajoja.

Stovykloje mamos geriau pasiruošė nei mes! Gražios suknelės, aukštakulniai, pasidažiusios ir viskas dėl pusvalandžio šokių, po kuriu leliukai jau dainavo miego scerenadas. Bet Mamoms buvo gera! Jos pasijautė ir ištikrųjų pabuvo tikros damos!

Pažiūrėkite kaip gražu 🙂

Kas norite prisijungti prie šios crazy MASTERMAMA bendruomenės - prašom. Durys atviros! Treniruotės, kursai ir mamų stovykla du kartus per metus! 🤩