Vaiko AUGINIMO PAVYZDYS judesyje – MasterMama
saugus ir sveikas sportas su trenerės konsultacija ONLINE NAMUOSE Sportuok ir mokykis apie nėštumą ir po gimdymo atsistatymą neišėjus iš namų 😍

Vaiko AUGINIMO PAVYZDYS judesyje

Vaiko AUGINIMO PAVYZDYS judesyje

Vaikas auga taip kaip mato aplinką, tą jau tikrai žinote.

Tačiau ar žinojote faktą, kad netaisyklingas sėdėjimas, iškrypusios pėdutės, X formos kojų laikysena ir kiti fiziologiniai sutrikimai yra ne tik sugadinimi dėl netaisyklingų judesių nuo gimimo, bet ir tai kaip vaikas jus kopijuoja?

Jeigu Jūs daug sėdėsite sulinkę į telefoną ar kompiuterį - kūdikis tai priima kaip veiksmo ir laikysenos NORMĄ, todėl nesąmoningai pradeda taip pat sėdėti.

Taip pat, jei vaikas jus mato dažniau pasyvius, nei aktyvius - vaikui formuojama norma, kad jei nori būti suaugęs turi sėdėti, jei nori būt toks didelis kaip tėtis ir mama - turi sėdėti. Čia skiepijami ir formuojami ne tik psichologiniai aspektai, bet ir nesąmoningas jūsų vaiko fizinis raštingus. t.y. , kad vaikas pradeda netaisyklingai vaikščioti, sėdėti ar nori pasyvesnių veiklų vien dėl to, ką mato aplinkoje. 😮

Sveiki vaikai nesėdi vietoje. (Taip žinau, nervuoja šitas reikalas kartais) BET.

Fiziškai raštingas ir sveikas vaikas visada lips, kur nesaugu, lakstys basomis to nejausdamas, darys kulverščius, lips sienomis iki pat užmigimo akimirkos ir nuo pat atsikėlimo akimirkos tą tęs.

Tad mano paskatinimas Tėvams - lavinkite vaiko fizinį raštingumą ir stenkitės dirbti prie kompiuterių kol vaikas darželyje, o kai jį pasiemate - darykite treniruotes kartu. Nusiveskite į treniruotes, kad matytų ir kitus judančius suaugusius ir formuotumėt vaiko galvoje pasitikėjimą savimi bei suvokimą, kad ŽMONĖS JUDA.

O jeigu norite judėti ne viena, o su būriu kitų mamyčių, pasistiprinti energija, gera nuotaika ir bendraminčių palaikymu - labai kviečiu prisijungti į GYVAS treniruotes Kaune mamoms su kūdikiais, daugiau informacijos rasite čia. Turime tris skirtingus laikus ir dvi skirtingas lokacijas, tad kiekviena iš jūsų ras sau tinkamiausią variantą :)

Patikėkite manimi, vaiko ateitis sveikatos srityje bus šviesesnė :)