MASTERKID.lt - mankštų kūdikiams platforma STARTUOJA 🥳 – MasterMama
saugus ir sveikas sportas su trenerės konsultacija ONLINE NAMUOSE Sportuok ir mokykis apie nėštumą ir po gimdymo atsistatymą neišėjus iš namų 😍

MASTERKID.lt - mankštų kūdikiams platforma STARTUOJA 🥳

MASTERKID.lt - mankštų kūdikiams platforma STARTUOJA 🥳

Pagaliau su didžiausiu nekantrumu galiu pasidalinti naujiena - MASTERKID.lt mankštų kūdikiams platforma! 

 

MASTERKID.lt yra kūdikių mankštų platforma sukurta tėvams mokytis ir praktikuoti kūdikių ir vaikų fizinę raidą 👶

Ilgai brandinome šią idėja, tuomet kūrėme ir statėme kursus, kad jie būtų kuo patogesni ir lengviau pritaikomi. Juk supuojant savo mažylį ant rankų norisi daugiau lengvumo, aiškumo ir konkretumo - tai kaip padėti jam judėti, vartytis, atsisėsti, kokių klaidų fizinėje raidoje vengti ir pan. 

Tiek aš, tiek profesionali kursų kūdikių kineziterapeutė Roberta Naruševičiūtė daug planavome, filmavome ir dirbome su klientais, kad šios pamokėlės būtų išskirtinai kokybiškos. 

Tad sudėjus ilgametę patirtį dirbant su kūdikiais ir dažniausiai užduodamais tėvelių klausimais paruošėme jums medžiagą, kuri leis augti sveikai be ateities patalogijų. O svarbiausia, programos yra laisvai prieinamos visiems!

 

PAREMTA MOKSLU, O NE "IŠAUGS" SĄVOKOMIS

Kiekvienas raidos etapas svarbus, pagrįstas, todėl sąvoka „išaugs“ nenaudojama mūsų praktikoje. Kursai, praktikos, konsultacijos pirmumą teikia moksliniam pagrindimui.

 

LENGVA IŠMOKTI

Online kursus galėsite kartoti kasdien, sportuoti, kada priimtiniausia jūsų kūdikiui, o prireikus pakartoti. Informacija dėstoma nuosekliai ir metodiškai su paruoštukais tėvams.

 

MAMOS MAMOMS

Ne tik specialistės ir profesionalės, bet ir mamos. Pagalba auginant kūdikį ir vedant jį teisingu motorinės raidos keliu nebus tokia sudėtinga, nes šalia jūsų yra dvi mamos, kurios turi patirties ne tik mokslinių darbų rašyme, bet ir vaikų auginime, todėl prie mokslinės medžiagos prisideda ir asmeninė patirtis.

 

Užsukite apsidairyti - MASTERKID.lt platformoje jūsų laukia kūdikio fizinio lavinimo rinkiniai, konsultacijos, maudynių, sėdėjimo bei šliaužimo pamokėlės, pratimai ir mankštos namuose, vartymosi patarimai 🥳